Warning! Our website may not work correctly with this browser! Please update to the latest version

Harvest

Så här fungerar det

Vår investeringsstrategi bygger på interaktionen mellan människor och teknik. Vår teknik analyserar enorma mängder företagsdata enligt givna kriterier, medan mer än trettio års investeringserfarenhet gör det möjligt för oss att se relationer som är osynliga för tekniken. En sådan systematisk strategi har historiskt sett gett god avkastning över tid.

Scroll ned ikon

Investera med Harvest

Så enkelt kommer du igång

Logga in på 1-2-3

Öppna konto

Logga in med BankID för att öppna konto. Du kan när som helst välja ett fondpaket och börja investera.

Vilket paket du väljer beror på hur lång tidshorisont du har och hur mycket risk du vill ta.

start konto

Månadssparande

Spara varje månad

Börja månadsspara. Att spara ett månatligt belopp är något av det viktigaste du gör för att bygga upp en liten förmögenhet över tid.

månedlig sparing

Full översikt

Min sida

På Min sida har du en fullständig översikt över dina investeringar. Du kan köpa och sälja när som helst och ändra ditt månadssparande. Om du vill spara till barnen kan du öppna flera konton.

min side

Fondpaketen

Så här sätter vi ihop fondpaketen för dig

Vårt mål är att din investering ska växa oavsett om du har en lång eller kort tidshorisont. Om du investerar långsiktigt spelar det ingen roll att aktiefonden svänger lite från tid till annan så länge det är ekonomisk tillväxt.

Om du investerar kortsiktigt klarar sig räntefonder bra, men har du pengar för länge i räntefonder kan du riskera att avkastningen kommer att ätas upp av inflation.

Våra fondpaket viktas olika mellan aktie- och räntefonder beroende på hur lång tidshorisont du har och hur mycket risk du vill ta.

I ständig förbättring

Du arbetar hårt för dina pengar, och det gör vi också. Vi letar ständigt efter nya möjligheter att förbättra vår systematiska investeringsstrategi. Tekniken utvecklas, och vi lägger regelbundet till nya och djupare informationskällor, databaser och investeringskriterier.

Detta ger dig en ständigt förbättrande investeringsbas.

Kom igång

Investera idag

Vi är de första som ger alla svenska investerare tillgång till investeringsstrategier som tidigare reserverats för den ekonomiska eliten. Hos oss kommer du att dra nytta av ett brett utbud av finansiella verktyg som har som mål att ge god avkastning till minimerad risk.