Warning! Our website may not work correctly with this browser! Please update to the latest version

Harvest

Vi grundade Harvest för att vi tycker alla skall ha tillgång till de bästa investeringslösningarna. Tidigare har systematisk investering varit reserverat för professionella, men genom att kombinera mänsklig marknadsinsikt och erfarenhet med ny teknik kan vi nu erbjuda dig detsamma. Grunden är stabil, tekniken gör oss unika.

Vi jobber hver eneste dag med å forandre og forbedre finansbransjen, slik at du kan få mest igjen for pengene dine.
Atle Christiansen

Med mer än tretti års samlat expertis inom kapitalförvaltning, kvantitativ finans, maskininlärning och artificiell intelligens, har vi på ett fåtal år lyckats etablera oss i Norge och Sverige. Vi jobbar varje dag med att förändra och förbättra finansbranschen, så att du skall få mest valuta för dina pengar.

Människorna bakom tekniken

leder bilde
VD
Atle Christiansen
Atle är en serieentreprenör och har en doktorsexamen i matematisk modellering och studier i filosofi. Han grundade Harvest 2012, efter lång frustration över bristen på enkla och bra investeringslösningar som gynnar de flesta människor.
leder bilde
CTO
Håken Jevne
Håken har en magisterexamen i datateknik från NTNU, där han också föreläser i artificiell intelligens. Han är en av hjärnorna bakom de matematiska modellerna som Harvest är byggt på, och tror att maskiner med god mänsklig kontroll kan leverera bättre resultat än dagens förvaltare.
leder bilde
CIO
J. Peter Andersland
Peter har över trettio års erfarenhet av finans och var medgrundare av Sector Asset Management, det första norska företaget som fick förvalta aktier för den Norska Oljefonden. Med Harvest vill han ge de alla människor tillgång till investeringsmöjligheter som hittills bara varit tillgängliga för den finansiella eliten.
leder bilde
Styrelseordförande
Åge Korsvoll
Åge har under ett långt yrkesliv jobbat med förvaltning som chef och styrelseledamot i flera norska och internationella företag. Med Harvest vill han äntligen kunna erbjuda en modern investeringslösning.